Wat doet Wijn & Thijs zoal?

“De term ‘wijnbeleving’ dekt het beste de lading. Het begon ooit met alleen de winkel, met mooie verhalen achter de wijnen en tips qua eten. Later kwamen er proeverijen bij, van klein tot groot. En drie jaar geleden hebben we daar onze mobiele wijnbar aan toegevoegd. Zo kunnen we mensen ook op evenementen informeel kennis laten maken met allerlei wijnen.”

Wat valt jou op wanneer je bij de Vos bent?

“Het enthousiasme wanneer ze iets nieuws hebben, zoals een gerecht of een nieuwe kaart. Daarnaast hebben ze een zeer ruim assortiment aan wijnen, met name wijnen per glas, zo is er voor elk wat wils. Wanneer de wijnkaart wordt vernieuwd, doen we altijd een proeverijtje met de mensen die bij de Vos werken. Hun mening en ervaring wordt dan in de wijnkaart meegenomen. Er wordt flink meegedacht door het team en ze snappen het ook echt allemaal.”

Wat hebben jullie gemeen met de Vos?

“Absoluut de informele sfeer, het draait om de gezelligheid. Niet moeilijk doen, maar denken in wat mogelijk is. We organiseren bijvoorbeeld samen ook regelmatig leuke dingen en daar is de Vos extreem goed in. Uiteindelijk ben ik het meest trots op de vriendschappen die zijn ontstaan door het concept Wijn & Thijs. Dat mensen met elkaar feestjes kunnen vieren en wij daarin een verbindende factor zijn, dat is exact wat ik wil.”

Overige lokale leveranciers