Thee, hapjes en gezelligheid

High Tea is van oorsprong typisch Engels. Anderhalve eeuw geleden werden de lunches eerder op de dag geserveerd dan vandaag de dag. Hierdoor was er ’s middags meer tijd tot het diner. De tijd hiertussen werd opgevuld door Tea Time of Afternoon Tea. Een Engelse hertogin liet tussen de middag thee met lekkernijen brengen om de honger te stillen. De trend was gezet; vriendinnen kwamen gezellig babbelen en vooral genieten van de hapjes. Deze traditie kreeg de naam High Tea. High Tea is momenteel niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. En zo is het ook mogelijk om heerlijk te genieten in de Vergulde Vos. Onze High Tea bestaat uit;

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • Hartige lekkernijen; Mini broodjes met runderlende en zalm, een carpaccio wrap en een warm saucijzen broodje
  • Zoete lekkernijen; Van scones met room en jam tot carrotcake, een chocolate chip cookie, brownie en chocolade-aardbei.
  • Natuurlijk thee naar keuze en zoveel u wilt! Nu ook verse munt- & gemberthee

Afhankelijk van het seizoen kunnen de hapjes wat verschillen

De kosten voor de High Tea zijn € 29,50 per persoon

*Wanneer u komt High Tea-en kunnen jullie tot 10:00u sochtends het juiste aantal doorgeven. Mocht dit niet gebeurd zijn zijn wij helaas genoodzaakt om onze kosten door te rekenen aan jullie à €13,25. U krijgt de hapjes die wij dan al klaar gemaakt hebben natuurlijk lekker mee naar huis.

4116-Goulmy-Café de Vergulde Vos
4194-Goulmy-Café de Vergulde Vos
Ons brood

Bakkerij van Leeuwen

Al het brood op onze kaart wordt dagelijks vers gemaakt en geleverd door Bakkerij Van Leeuwen. Dit familiebedrijf maakt haar producten op ambachtelijke wijze en teelt zelfs haar eigen graan. Linea recta van het land naar de molen en de bakkerij, via onze keuken bij jou op tafel, smakelijk belegd door onze koks.

Overige arrangementen

Uitgebreid eten en drinken met een leuk gezelschap? Onze arrangementen voor High Tea, High Wine en High Beer zijn er perfect voor! Met veel variatie op tafel is er voor ieder wat wils en is gezelligheid gegarandeerd.

High Wine

Genieten met een glas cava en een heerlijke borrelplank, gevolgd door drie glazen wijn en vier verschillende gangen aan heerlijke gerechten. Ideaal om te genieten met vrienden of familie!

Meer info

High Beer

Samen met een groep vrienden of familie kun je proosten met heerlijke (regionale) speciaalbiertjes. Onze keuken verzorgt vijf dinervullende hapjes en maakt jullie middag of avond compleet.

Meer info