Alweer 10 jaar

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan onze website. Wij zijn Arjen en Denise en wij zijn alweer 10 jaar de uitbaters van De Vergulde Vos.. 10 jaar! Wat vliegt de tijd toch ontzettend snel voorbij.

Na 4 maanden Mexico en een jong- en vooral erg gezellig horeca-bijbaan-leven bij De Meerhoeve in Oud Ade en het Best Western City Hotel in Leiden trokken wij als broekies van 21 en 23 jaar de stoute schoenen aan om te vragen aan de toenmalige eigenaar of wij de Vergulde Vos niet konden overnemen. Na een relatief snelle onderhandeling kregen wij in januari 2012 de sleutel en konden we aan de klus!

Want waar de Vergulde Vos meer bekend stond als donker café met een gesloter karakter gingen wij voor een eetcafé met een leuke gezellige kaart, licht in de tent en een eetcafé voor het hele dorp. En het dorp kwam en gaf ons de kans! Onze gezelligheid en prijs-kwaliteit werd bekend in de gemeente en daarna zelfs erbuiten. Iets waar we verschrikkelijk trots op zijn! De Vos staat weer op de kaart!

Naast prijs & kwaliteit staat gezelligheid bij ons ook erg hoog in het vaandel. Dit doen we jaarrond in ons eetcafé maar ook met wisselende evenementen. Ons grootste evenement is zonder twijfel het 400 jarige jubileum wat in 2015 gevierd werd. Het was 7 dagen feest in en rondom de Vos. We organiseerden een quiz, theaterdiner, seniorententfeest, kinderdisco, twee feestavonden met Rave van Fortuin en Band Zonder Banaan, we organiseerden een tentoonstelling over de geschiedenis van de Vos, er was een High Wine voor 400 personen en een Ladies Bingo voor 600 dames. En we gingen financieel flink het schip in. Maar de reclame die we hiermee kregen was ongekend en maakte een hoop goed.

Evenementen vinden we mooi en leuk om te doen! We worden blij van de organisatie van onze Op Vrijdagen. De eerste editie vonden we het leuk om een vrachtwagen vol zand het terras op te rijden. ‘S ochtends waren we wat minder blij toen we met een schep en kruiwagen het terras voor 9u schoon wilden hebben. Want om 10 uur waren we weer gewoon open. Eind goed al goed..

De jaarlijkse Speciaal biermarkt, Tour de Vos, quizavonden, ladies bingo’s, een heuse mannenbingo, live muziek, dj’s, bandjes, EK & WK voetbal, surfplankentocht, Willems Wandeling, een vaderdag-boottocht en natuurlijk de rare Coronatijd.. het zijn dingen die ons bij blijven en ons enthousiast maken om nog vele jaren in het mooie Rijpwetering mensen te verblijden!

Trots op events en de gezellige drukte, maar vooral trots op ons team. Toppers die dag in, dag uit, iedereen een mooie dag of avond willen geven. Zonder hen zijn we nergens, met dit hechte team kunnen wij de hele wereld aan!

Tot snel, X Arjen &  Denise

Blijf op de hoogte

Vossenpost

Wilt u als eerste menuwijzigingen zien, op de hoogte zijn van onze opkomende evenementen of andere leuke nieuwtjes krijgen? Abonneer dan op Vossenpost, onze eigen nieuwsbrief!