Evenementen

Gesloten; Vossenuitje

Op 4 en 5 juli zijn wij een nachtje weg met ons heerlijke team. Op woensdag 6 juli zijn we weer fris en fruitig terug!
De hele dag

Fiets ‘m erin!

Een nieuwe evenement bij de Vergulde Vos. Ter ere van het tien jaar 'Arjen & Denise in de Vergulde Vos' organiseren we een Fiets 'm erin als jubileum activiteit!  Wie kent het niet.. het grote Ter Land, Ter Zee en in de lucht spektakel waarbij deelnemers op een fiets de balk op rijden en zo snel mogelijk naar de bel fietsen. Doe mee en schrijf je in of kijk gezellig mee vanaf het terras wie als snelst aan de bel trekt! We starten om 14:00! Deelname is gratis Fiets 'm erin wordt mede mogelijk gemaakt door Gemarc.
14:00

Tour de Vos

Wielrenfans opgelet, op zondag 4 september is het eindelijk weer tijd voor Tour de Vos. Na een verplichte Corona-stop gaan we opnieuw de weg op met twee mooie routes. Na Bike & Beer, Bike, Beer & Burger is het nu tijd voor de Bike, Beer & BBQ! Starten kan tussen 08.00u en 10.00u en vooraf inschrijven is verplicht.
08:00-16:00

Speciaalbier Markt

De eerste zondag van september is  traditiegetrouw de datum dat het speciaalbier rijkelijk vloeit op het terras. Er staan zeker 16 verschillende soorten bier van regionale brouwerijen. Kom genieten van deze bijzondere biertjes en spreek met de brouwers ervan. Kies je liever voor wijn? Ook Wijn & Thijs is weer aanwezig om ook de wijnliefhebber een mooi glas in te schenken. Naast bier en wijn zorgen wij ook voor heerlijke hapjes. Door de combi met Tour de Vos (de Bike, Beer & BBQ editie) kun je lekker wat eten van de BBQ. Daarnaast is er live muziek op het terras, met rock 'n roll band Shoot from the hip is het gegarandeerd dansen!
Meer info
15:00-22:00

Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel

Het meest magische duo van Nederland; Rob en Emiel zijn terug in de Vergulde Vos! Inmiddels  kennen wij de mannen best heel goed, maar hoe ze de trucs doen, dat blijft een raadsel. Het is echt toveren wat je op deze avonden gaat zien. Voor deze editie hebben wij alleen nog 2 hoge tafels tegenover de bar vrij.
19:00

Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel

Eindelijk, ze komen weer! Het meest magische duo van Nederland; Rob en Emiel! Inmiddels kennen wij de mannen best heel goed, maar hoe ze de trucs doen, dat blijft een raadsel. Het is echt toveren wat je op deze avonden gaat zien. Voor deze editie hebben we enkel nog de hoge tafels tegenover de bar vrij.
19:00