Evenementen

WK Nederland-Qatar

Dinsdag 29 november speelt Oranje de wedstrijd tegen gastland Qatar om 16:00. Uiteraard zenden wij deze wedstrijd op verschillende grote schermen uit. Wij zijn geopend vanaf 14:30 en organiseren gedurende het WK verschillende acties.
Zo kun je met onze WK Stempel Seizoenskaart ook nog ééns kans maken op leuke prijzen van dinerbonnen tot kaas- en wijnpakketjes! Haal de stempelkaart GRATIS aan de bar. Je krijgt dan bij elke poulewedstrijd een stempel. Heb je ze alle drie, dan gaat jouw seizoenskaart mee in de trekking op dinsdag 29 november!
Acties bij elke wedstrijden;
- Bij elke oranjegoal; 1 minuut gratis bier!
- Doe mee met de blinde poule!
- Gratis minisnacks voor de wedstrijd en in de rust!
- Oranjetribune!
- Blijf na de wedstrijden lekker mee-eten!

Blijf na de wedstrijd hangen voor een heerlijke kip-, beef- of vegaburger en eet gezellig met ons mee. We serveren deze dag na de wedstrijd verschillende burgers met huisgemaakte friet en salade.
Reserveren is niet nodig.
16:00

Op Vrijdag

De eerste vrijdag van de maand, is het Op Vrijdag! De borrel- én dansavond in de Vergulde Vos. Schuif vanaf 18:00 gezellig aan voor een heerlijke dinerplank en aansluitend gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJs.<
18:00 - 02:00

Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel (VOL)

Het meest magische duo van Nederland; Rob en Emiel zijn terug in de Vergulde Vos! Inmiddels  kennen wij de mannen best heel goed, maar hoe ze de trucs doen, dat blijft een raadsel. Het is echt toveren wat je op deze avonden gaat zien.
19:00

Kerst High Wine & Kerst High Tea

Kerstworkshop! Daar is ie weer! Linda van Bylind komt weer bij ons langs om samen met jullie een mooi kerststuk te maken in combinatie met een High Wine of High Tea. Woensdag 7 december om 18:00 - Christmas High Wine à €67,50 per persoon Wij verzorgen tussen het kerststukje maken een heerlijke diner vullende High Wine. Met drie glazen wijn en verschillende rondes van heerlijke hapjes wordt dit weer een gezellig winters avondje. Vrijdag 9 december om 12:00 - Christmas High Tea à 55,00 per persoon Naast de kerst High Wine is er natuurlijk dit jaar ook weer ruimte voor een kerst High Tea. Linda zorgt voor verschillende arrangementen, wij voor een high tea met een zoete en hartige ronde en natuurlijk een lekker glaasje cava om mee te beginnen. Reserveer via info@deverguldevos.nl of 071-5018273      

Eindejaarsquiz (VOL)

Vrijdag 23 december organiseren wij eindelijke weer een eindejaarsquiz. Deze quiz bestaat uit 8 rondes en gaat alleen over het jaar 2022. Heb jij goed opgelet bij het journaal? Is de top 40 van 2022 jou favoriete playlist? En weet jij het t.z.t. antwoord op; wie scoorde de winnende goal in de WK finale in Qatar? De Quiz zit volgereserveerd.
20:30

Gesloten

Wegens de voorbereidingen en opbouw van de kerstdagen zijn wij gesloten.
de hele dag

Eerste Kerstdag

Met kerst serveren wij een brunch en diner. Het menu wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel één van de laatste plaatsen. Fijne dagen!
de hele dag

Tweede Kerstdag

Met kerst serveren wij een brunch en diner. Het menu wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel één van de laatste plaatsen. Fijne dagen!
de hele dag

Gesloten

Op dinsdag 27 december vieren wij zelf kerst. Op woensdag 28 december zijn wij vanaf 10u weer geopend.
de hele dag

Oudjaarsdag

Op zaterdag 31 december zijn wij geopend van 10u tot 17u. Kom gezellig het jaar afsluiten met een koffie, lunch, borrel of met een zak verse oliebollen!
de hele dag