samen genieten

Onze High Wine is een parodie op de High Tea en onze topper! High Wine is een heerlijk moment om samen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook een middag of avond verwend te worden. Onder het genot van heerlijke wijnen en verschillende luxe hapjes kun je helemaal genieten! Wij serveren onze high wine’s als avondvullend diner en bestaat uit vier glazen wijn en naast een borrelplank uit 5 verschillende soorten gangen. Wij kunnen de high wine menu’s natuurlijk ook serveren als lunch. Inmiddels hebben wij twee verschillende High Wine menu’s (€ 52,50 p.p.), je vindt ze hieronder.

Kom je high wine’en? Dan horen wij graag jullie menukeuze. Wanneer wij 2 dagen vooraf geen definitieve keuze hebben doorgekregen kiezen wij voor jullie en serveren wij het High Wine Jaarrond menu voor jullie.

Wij hebben twee verschillende soorten High Wines

1. High Wine Jaarrond

Ontvangst met een glas Cava met daarbij een borrelplankje met gemarineerde olijven, luxe notenmix, ibericoham en een bruscetta.

Vervolgens serveren wij de volgende vier gangen met daarbij drie bijpassende wijnen.

  • Tomatencrémesoepje en een kleine carpaccio
  • Vis trio; zalmcarpaccio, garnalen in knoflookolie en gerookte paling
  • Varkenshaasmedaillons met friet
  • Desserttrio

2. High Wine Seizoen

Onze ‘seizoens High Wine’ is een menu met seizoensgebonden gerechten en keuzes van de chef! De high wine bestaat natuurlijk uit dezelfde opbouw als de high wine jaarrond; een glas cava met borrelhap, gevolgd door vier verschillende gangen met daarbij drie bijpassende glazen wijn. Ook de wijnen zijn wisselend, bijpassend bij de wisselende gerechten.

Wijn én bierdrinkers aan tafel?

Hebben jullie zowel bierdrinkers als wijnliefhebbers aan tafel? Dan kunnen de bierdrinkers natuurlijk lekker de biertjes van de High Bier drinken en de wijndrinkers de wijntjes van de High Wine. Wel is het de bedoeling dat er één menu aan tafel wordt geserveerd. Dus of de High Wine jaarrond, of de High Wine seizoen, of de High Beer of het combinatie menu. Kijk voor uitleg van het combinatiemenu op de High Beer pagina.

Onze wijnen

Wijn & Thijs

Wij halen onze wijnen bij de lokale wijnwinkel Wijn & Thijs. Thijs, de eigenaar van de wijnwinkel heeft een enorme passie voor wijnen en daarom ook heel veel kennis. Over elke wijn die wij serveren heeft hij een prachtig verhaal die wij met net zoveel passie proberen over te brengen naar u.

Leveranciers

Overige arrangementen

Uitgebreid eten en drinken met een leuk gezelschap? Onze arrangementen voor High Tea, High Wine en High Beer zijn er perfect voor! Met veel variatie op tafel is er voor ieder wat wils en is gezelligheid gegarandeerd.

High Tea

Een heerlijke middag met volop thee naar keuze, een plank hartige lekkernijen, een glas cava en een ronde met zoete hapjes. Dat wil je toch?

Meer info

High Beer

Samen met een groep vrienden of familie kun je proosten met heerlijke (regionale) speciaalbiertjes. Onze keuken verzorgt vijf dinervullende hapjes en maakt jullie middag of avond compleet.

Meer info