Bier, hapjes en gezelligheid!

Onze High Beer is onze topper en een parodie op de High Tea. High Beer is een heerlijk moment om samen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook een middag of avond verwend te worden. Onder het genot van heerlijke biertjes en verschillende luxe hapjes kunt u helemaal genieten! De kosten voor een High Beer zijn € 52,50 p.p. Wij serveren onze High Beer niet als een borrel met hapjes, maar als avondvullend diner. Wij kunnen dit natuurlijk ook serveren als lunch.

4398-Goulmy-Café de Vergulde Vos
Biertjes zomer

Wat kun je verwachten bij onze High Beer?

High Beer

Ontvangst met een fris biertje met daarbij een borrelplankje van nacho’s uit de oven, bitterballen en kaastengels.

Vervolgens serveren wij de volgende vier gangen met daarbij drie bijpassende (wisselende) bieren.

 • Twee broodjes met beenham en grillworst
 • Sparerib en huisgemaakte kipnuggets
 • Kleine schnitzel met ui, champignons en spek met friet
 • Dessert trio

Combinatie menu

  Hebben jullie zowel bier als wijn drinkers in de groep en willen jullie een combinatie van de High Wine en High Bier hapjes? Dat kan! Dan serveren wij de volgende gangen voor jullie:
  • Borrelplankje met nacho’s, olijven en aardbeien in chocolade
  • Tomatencrémesoepje met een broodje grillworst
  • Vishap; zalmtartaar, garnalen in knoflook en gerookte paling
  • Varkenshaasmedaillions en een stukje spareribs
  • Desserttrio

Bier én wijn drinkers aan tafel?

Dan kunnen de bier drinkers natuurlijk lekker de biertjes van de High Bier drinken en de wijn drinkers de wijntjes van de High Wine. De gehele tafel dient wel hetzelfde menu qua eten te kiezen! Dus of de High Wine jaarrond, of de High Wine seizoen, of de High Beer, of het combinatie menu.

LOKALE BIEREN

Goed Excuus, Uzzewuzze en Veens Bier

Trots presenteren we drie lokale biermerken op onze kaart; Goed Excuus, Uzzewuzze en Veens Bier. Smaakvolle bieren met een rijke variatie, goede kwaliteit en een mooi verhaal. Uzzewuzze vertelt over de vele lokale bijnamen, Veens Bier wordt 100% lokaal gebrouwen en bij de ontwikkeling van Goed Excuus hebben wij zelfs nog een klein handje geholpen. Lokaler dan deze drie bestaat niet, proost!

Leveranciers

Overige arrangementen

Uitgebreid eten en drinken met een leuk gezelschap? Onze arrangementen voor High Tea, High Wine en High Beer zijn er perfect voor! Met veel variatie op tafel is er voor ieder wat wils en is gezelligheid gegarandeerd.

High Tea

Een heerlijke middag met volop thee naar keuze, een plank hartige lekkernijen, een glas cava en een ronde met zoete hapjes. Dat wil je toch!?

Meer info

High Wine

Genieten met een glas cava en een heerlijke borrelplank, gevolgd door drie glazen wijn en vier verschillende gangen aan heerlijke gerechten. Ideaal om te genieten met vrienden of familie!

Meer info