Een lokaal familiebedrijf

Ons vlees is afkomstig van Keurslagerij Van der Meer; een lokaal familiebedrijf dat bekend staat om haar productkwaliteit. Met passie, hard werken en vijf generaties aan ervaring, winnen zij jaarlijks vele prijzen voor vleeswaren uit eigen productie. Een ruim assortiment hoogwaardige producten, die onze koks met trots verwerken in de lekkerste vleesgerechten.

In gesprek met leverancier

Marco van der Meer, mede-eigenaar van keurslagerij van der meer

Hoe is het contact met de Vos?
“Heel plezierig. We hebben dagelijks contact om de bestellingen door te geven, dat maakt het lekker laagdrempelig. De relatie is vanaf het begin al goed geweest en zo bouw je onderling veel vertrouwen op.”

Waarom werken jullie graag met de Vos?
“Ik vind het een paar mooie ondernemers, en ze hebben een sterk team met een fantastische klik. Wij werken voornamelijk met mensen die al lange tijd in dienst zijn, die de lokale mentaliteit goed kennen. Bij de Vos zie ik dat ook terug in een hechte ploeg en dat schept een band. Dankzij het persoonlijke contact ga je bovendien nét een stapje harder lopen voor elkaar. Zelfs wanneer ze op een zaterdag of zondag omhoog zitten zorgen we samen altijd voor een oplossing.”

Waar ben je het meest trots op?
“Op de kwaliteit van onze producten en dat we continu werken om die nog beter te krijgen. We doen bijvoorbeeld mee aan wedstrijden waar onze producten worden gekeurd. Nu winnen we daar gelukkig ook regelmatig prijzen mee, maar het gaat ons niet eens zozeer om de prijzenkast. De echte winst zit in het juryrapport, want zelfs als je eerste wordt staan daar bruikbare adviezen in. Zo blijven wij leren van vakgenoten en zorgen we dat onze klanten gerechten kunnen serveren van topkwaliteit.”

Overige lokale leveranciers