met pittenmix en Ripse oude kaas
dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
met feta, munt en een gazpacho van framboos
met citrus-sojasaus, sesam en bosui
met citrus-sojasaus, sesam en bosui
Eveleens paling met toast
met (of zonder *) parmaham en truffelmayonaise
met huisgemaakte kruidenboter en dip *
met croutons
met gegratineerd kaasbroodje *
vraag aan onze bediening
een mix van onze voorgerechten (met en zonder vis)
(vanaf twee personen te bestellen, prijs is per persoon)






met champignons
zo van 't bot
met spek, champignons en uienringen
van kabeljauw, zalm en een champagne beurre blanc
met satésaus
met pepersaus en gebakken champignons
Vraag er naar bij onze bedieningscollega's of kijk op de krijtborden
huisgemaakt met cheddar, jalapeño’s, ui-chutney en spek
met verse groente, zoete aardappel en huisgemaakt naanbrood
met huisgerookte zalm, Eveleens paling en rivierkreeftjes
met warme geitenkaas, rode biet, walnoten en balsamico
met ui-chutney, crème fraîche, groene asperges, brie en notenmix
met huisgerookte zalm, Eveleens paling en rivierkreeftjes
met warme geitenkaas, rode biet, walnoten en balsamico
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes, huisgemaakte patat en salade
frikandel, kroket, kaassoufflé* of kipnuggets