HighTea

High Tea is van oorsprong typisch Engels. Anderhalve eeuw geleden werden de lunches vroeger geserveerd dan vandaag de dag. Hierdoor was er ’s middags meer tijd tot er gedineerd werd. De tijd hier tussen werd opgevangen door Tea Time of Afternoon Tea. Een Engelse hertogin liet tussen de middag thee met lekkernijen brengen om de honger te stillen. De trend was gezet; vriendinnen kwamen gezellig babbelen en vooral genieten van de hapjes. Deze traditie kreeg de naam High Tea. High Tea is momenteel niet meer weg te denken uit de Nederlands horeca. En zo is het ook mogelijk om heerlijk te genieten in de Vergulde Vos.

Onze High Tea bestaat uit twee verschillende rondes en natuurlijk zoveel thee als jullie willen. Er kan gekozen worden om te starten met een hartige- of zoete ronde. Onze hartige ronde start met een glas prosecco en een heerlijke plank vol lekkers. We serveren sandwich met brie, een warm saucijzenbroodje, een carpacciowrap en twee harde broodjes belegd met zalm en gebraden runderlende. 

Ons zoete deel van de high tea bestaat uit scones met room en jam, een chocolade-fondue met vers fruit en soesjes, er zijn huisgemaakte brownies en een petit four van onze bakker.

Onze high tea kost € 19,50 per persoon en dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren