We zijn er weer bij en dat is prima!

Het WK staat weer voor de deur. Eindelijk! Natuurlijk kun je in de Vergulde Vos alle oranje wedstrijden op verschillende grote schermen kijken. Ook organiseren we verschillende activiteiten en evenementen om het WK heen. Geloof ons, hier wil je bij zijn!

Je kunt nu al starten met het invullen van de Vergulde Vos WK Pool. Deze kun je hier downloaden, (evt. uitprinten), invullen en inleveren! Daarnaast trappen we de WK periode af op woensdag 16 november. Vijf dagen voor de start van het WK organiseren wij samen met Go Quiz een heuse Oranje Quiz. Wat je kunt verwachten? Vragen over Oranje, voetbal, de Oranje Leeuwen en het komende WK! Inschrijven kan met teams van maximaal 5 personen en we starten om 20:30u.

Vervolgens staan op maandag 21, vrijdag 25 en dinsdag 29 november de poulewedstrijden tegen respectievelijk Senegal, Ecuador en Qatar op het programma. Tijdens elke wedstrijd hebben we de volgende acties;
– Bij elke oranjegoal; 1 minuut gratis bier!
– Doe mee met de blinde poule!
– Gratis minisnacks voor de wedstrijd en in de rust!
– Oranjetribune!
– Blijf na de wedstrijden lekker mee-eten!

Op maandag kun je na de wedstrijd aanschuiven bij ons WK-buffet (€ 15,-) met o.a. varkenshaas, kipsaté, nasi, krieltjes, salades en nog veel meer. Op vrijdagavond start de wedstrijd om 17u en na de wedstrijd is Singer in Suit erbij om het feestje compleet te maken. Ook kun je natuurlijk weer mee-eten. We serveren deze avond een winterse BBQ (€ 20,-) op ons terras. Feestend vieren we de overwinning (toch?). Op dinsdag 29 november serveren we na de wedstrijd een kip-, beef- en vegaburger (€ 15,-). Natuurlijk met patat en salade!

Kortom, het WK kijk je natuurlijk in de Vergulde Vos! Last but not least hebben we nog een geweldige actie. Scoor vanaf nu 1 november je Stempel Seizoenskaart aan de bar. Bij elke poulewedstrijd krijg je een stempel, heb jij ze alle drie? Dan gaat jouw kaart mee in de loterij en spaar mee voor 10 mooie prijzen! Je kunt o.a. dinerbonnen en kaas- en wijnpakketjes winnen. De trekking vindt plaats na de wedstrijd tegen Qatar op dinsdag 29 november.

Blijf op de hoogte

Vossenpost

Wilt u als eerste menuwijzigingen zien, op de hoogte zijn van onze opkomende evenementen of andere leuke nieuwtjes krijgen? Abonneer dan op Vossenpost, onze eigen nieuwsbrief!