Tour de Vos 2020

Tour de Vos gaat in deze bijzondere tijden ‘gewoon’ door! Op zondag 11 oktober organiseren de Vergulde Vos, Reessjurts en Jouw Fietscoach voor het 4de jaar Tour de Vos. Tour de Vos is een wisselend evenement waar één ding voorop staat; de liefde voor fietsen! Ook dit jaar ziet de dagindeling er weer compleet anders uit dan de afgelopen jaren, maar dat het een mooie dag gaat worden staat vast. En natuurlijk hanteren wij de richtlijnen van het RIVM voor sportevenementen en de horeca.


De start van de Tour de Vos zal per wielergroepje gepland worden tussen 8.30u en 10.30u. Aan de hand van jullie wensen en aangegeven snelheid. Er kunnen 5 routes gefietst worden; 40, 60, 80, 100 en 120 KM en elke route heeft een heerlijke appeltaart- en koffiestop bij de Vergulde Vos. Er worden dus mooie lussen gefietst rondom de Vergulde Vos. Lees meer…


Na de fietstocht zal er dit jaar helaas geen speciaalbiermarkt zijn. Maar wel zorgen wij voor een lekker drankje en een hapje om de dag af te sluiten. Het drankje kan in de vorm van een ´Goed Excuus´. Dit is een nieuw blond bier, wat geboren en getogen is in Rijpwetering en wordt gebrouwen door Adwin van Trigt en Daan Zoetemelk (het neefje van!). Ook is het mogelijk om te reserveren bij de Vergulde Vos voor een aansluitende lunch/borrel. Geef dit goed aan in het inschrijfformulier.