🎇🎄FEESTDAGEN INFO🎄🎇
De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. 2020.. het jaar van de horeca-lockdowns, het afhalen en bezorgen, de borrelpakketten, een koek&zopie zonder ijs en natuurlijk onze online-bingo’s. Laten we het jaar 2020 maar als hééél bijzonder beschouwen..

🎄De komende Kerstdagen verzorgen wij geen afhaal en serveren we geen (thuis)kerstmenu. Door alle beperkingen hebben wij besloten om ons team in de gelegenheid te stellen om de feestdagen op zijn/haar manier te laten vieren.

🥂Voor oudjaarsdag hebben wij een heerlijk pakket samengesteld om deze dag genieten. Onze OudejaarsBorrelBox bestaat uit een fles bubbels, 5 huisgemaakte oliebollen, toastjes met Bawykov zalm, Eveleens paling en gebraden eendenborst, oude kaas, Italiaanse ham, olijven en nootjes. Deze borrelbox is af te halen op 31 december en kost € 34,95, is voor ong. 2 tot 4 personen is ook nog uit te breiden met allemaal lekkers. Je kunt de boxen tot dinsdag 29 december 14.30u bestellen.
🎇 Op oud- en nieuwjaarsdag is onze Koek & Zopie bij goed weer geopend. Op oudjaarsdag is het mogelijk om verse huisgemaakte oliebollen te bestellen via onze website.

🎆 De laatste week van 2020 en eerste weekend van 2021 zijn wij geopend van donderdag 31 t/m zondag 2 januari met de Koek & Zopie en voor de afhaal en bezorging van dinergerechten. Ook op nieuwjaarsdag!