EK Pool

Het is eindelijk weer zo ver, het EK voetbal! Hoe het EK dit jaar in de Vos te beleven en/of te zien is, is nog onzeker. Maar wanneer het mogelijk is maken wij er natuurlijk een feestje van! Wat sowieso kan is meedoen aan onze EK Pool. De Pool is hieronder te downloaden.
Bij voorkeur wordt er gebruik gemaakt van Excel. Het ingevulde document kan gemaild worden naar info@deverguldevos.nl. Lukt dit niet, dan kan het PDF bestand gedownload worden en ingeleverd worden bij de Vergulde Vos.

Downloads: Voorkeur: Excel (invullen en mailen)
PDF (printen, invullen en langsbrengen)

Regelement:
» De Deelnamecode en/of het Deelname Formulier dienen voor 10 juni ingeleverd worden bij de Vergulde Vos (Info@deverguldevos.nl).
» Deze pool heeft voor deelname een verplichte inleg van €10,00
» Het is wel toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren.
» Na de start van de openingsceremonie is het niet meer mogelijk om uw voorspellingen aan te passen.
» Het is niet mogelijk om uitslagen te voorspellen waarin één land meer dan 9 doelpunten maakt. Wanneer een land toch meer dan 9 doelpunten maakt tijdens één wedstrijd zal bij de uitslag 9 doelpunten genoteerd worden.
» In de finalewedstrijden wordt de uitslag aangehouden die bereikt is na het verstrijken van de reguliere speeltijd inclusief de blessuretijd. Een gelijkspel in de finalewedstrijden is dus ook mogelijk.
» In gevallen waar het reglement niet in voorziet, beslist de wedstrijdleiding.
» Door het inleveren van het deelname formulier gaat u akkoord met dit wedstrijdreglement.
» Om deel te nemen aan deze pool bent u verplicht de vastgestelde inleg te betalen. De vastgestelde inleg voor deze pool is € 10,00.
» De inleg dient voor aanvang van het toernooi betaald te worden aan de organisator.
» Is dit niet op tijd gedaan dan zal uw deelname ongeldig worden verklaard.
» De inleg dient contant betaald te worden of via een betaalverzoek welke de organisator u zal toesturen.
» De prijzen (de verdeling van 100% van het prijzengeld) zullen bekend worden gemaakt wanneer het totaal aantal deelnemers bekend is. De organisatie koopt toffe prijzen bij regionale winkeliers.